Välkommen till Metallservice

En leverantör att lita på

Allt sedan starten 2001 har vi på Metallservice AB månat om att vara lyhörda för våra kunder. Det har utvecklat oss till en uppskattad och välsorterad grossist som i dag levererar aluminium, rostfritt stål, mässing och andra metaller till den tillverkande industrin. I dag har vi 6500 m2 till vårt förfogande och ett väl utbyggt lager. Det innebär att vi snabbt kan tillhandahålla de material och volymer som krävs. Skulle något saknas har vi ett brett nätverk av leverantörer som inom några dygn kan förse oss med produkter.

I Januari 2017 förvärvades Westmetall AB och sedan hösten 2017 finns all personal, maskiner och lager på plats under samma tak på Ringön i Göteborg. Tillsammans är vi en av de starkaste och mest kompletta leverantörerna på den nordiska marknaden.

Metaller till verkstadsindustrin

I våra lager finns cirka 1000 ton aluminium, 300 ton rostfritt och 50 ton övriga metaller. Vi tillhandahåller stänger, profiler och plåt i standarddimensioner och kan också bocka, kapa, klippa och såga till materialet efter önskemål. En modern och ständigt uppdaterad utrustning garanterar precisionsutförande med snäva toleranser. Vi erbjuder också våttrumling för att detaljerna snabbare ska kunna användas i produktion samt svetsning av aluminium och rostfritt stål. Ett brett nätverk av kunniga samarbetspartners kan åta sig olika slags ytbehandling som exempelvis lackering och anodering.

Plåt till skyltindustrin

Utöver plåt i standardimensioner erbjuder vi även klippt och anpassad plåt för exempelvis skylttillverkning och kassetter.

Det personliga företaget

Vare sig ni som företag har ett mindre behov eller köper stora volymer är vi alltid måna om att ni känner er väl omhändertagna hos oss. Här är alla kunder lika värdefulla och det personliga bemötandet en självklarhet både via telefon eller när ni besöker oss. Vårt stora lager till trots är vi noga med att behålla det mindre företagets alla fördelar med korta ledtider och snabba svar. Ringer du till oss är det alltid någon som svarar och disken är alltid bemannad. Observera att vi för tillfället endast säljer till företag. Vi rekommenderar privatkunder att kontakta vår samarbetspartner, Elwe Aluminium & Rostfritt, www.elwerostfritt.se, tel 031-46 27 62.Järnmalmsgatan 3
417 13 Göteborg
Tel. 031 60 45 45
Fax. 031 58 32 63

Certifierad 9001 and 14001